Followers

Tuesday, May 24, 2011

nuffnang ker advertlets?? korang yang mane

haku pon tatau la nak cakap ape. tapi kalau blog sendirik tak leh nak tarik traffic bebanyak jangan le salahkan company yang bg korang duit free. anyway ni aku cakap sambil pandang cermin erk korang paham ke tak? tak paham nnt tanya.. ewahhh hebat la sgt nak explain kan aku ni..heee

tapi duit nuff aku x naik2 weh.. and sejak buh advertlets nih.. alhamdullillah.. seposen sehari naik. hahah adehh la.. tetibe aku jadi sayu ngan entry sendirik. bagi blog yang hebat. mantap kencang and sebagai nye.. ek ellehhh kire tadak hall le... and of kos nuff akan jadi pilihan.

tapi bg blogger yang kering bukan badan sbb badan i grrr , kusut londeh bagai ni... mmg la nuff pilihan ke2. huhuhu.. advertlets di hati buat mase kini.

tetibe aku rase semangat nak post entry. padahal hati tengah sebak.

weh penimbang ko penipu!!!! nak mara ...

22 comments:

Freaky said...

jangan terlalu fikirkan income, takot nanti kecewa x sudah. buat entri macam biasa dan gunekan semua yang ada untuk tarik trafik. lepas tu baru la senyum tgk income :)

Perempuan lebih kedekut ?

k a k L a m p said...

hhahahahha.. bukan2.. saye bkn nk dpt kn income.. tapi klu rezeki.. jgn di tolak dong hahahah

gadis are you said...

dtg sini cari rakn blogger :) tq....

k a k L a m p said...

heee salam kenal jugokkk... t tuko2 link

oranglidi said...

haha. aku xtau pn sbna nye fasal ads ni. ade sorg mmbr bloger yg tulung. patu ak letak je. xda apa pn sgt sbnanye. haha

tp mcm ko ckp tu la, yg femes amous boleh a dpt beribu2.

k a k L a m p said...

ha tau xpe... heee jeles2.. hee blog ko pemes pe..

enyheartsdiamond said...

nak order kat sini? ok, boleh la.. tp i rasa via emel lg selamat dear..

erniesz@yahoo.com

hantar nama, alamat, no fon dan kod lens yg u nak :)

k a k L a m p said...

okay... i email you erk...

oranglidi said...

hahaha. pemes ada 5 huruf. huruf pertama pun ak xcapai lagi. haahhaa.

lgpun x tringin jd pemes.. nanti payah. haha

k a k L a m p said...

hahahah.. hang x yah la humble.. think positive.. bile pemes byk gak mende baik.. uhuh... walau ade burok

enyheartsdiamond said...

dear, contact lens tu kan, range power dye from 0.00 to 7.00.. u biasa pakai power berapa? emel me k :)

k a k L a m p said...

eny... alaa i nk bg adiah kat org le.. nt i roger you balik

wadud@duad said...

huh sebak pehai?? :D

k a k L a m p said...

sbb x capai target berat ideal.. hahah

tia @ Ini Kisah Tia said...

bila terlalu fikirkan income , idea untuk berblog akan hilang ..

Aslina said...

tau dak aku punya laaaaaaa try nak terjah sini sejak petang tadi, la ni baru dapat? hahaha...

betapa slow dan pilunya connection broadband prepaid ini.

aku dulu letak nuffnang tu pasal osmet paksa. sejak hujung bulan 2 haritu aku dah tak bukak dah site nuffnang tu. ntah apa khabar la dier.

biar la situ kot. lagipun aku takleh nak bukak... tenet "laju" sangat. huhu...

YanaMIB said...

ramai dh curang dgn nuff kan..so far kita still setia lah..klu nuff buat hal br leh curang =P

k a k L a m p said...

tia:btol2.. hahah


aslina: haaa tuh pon satu hal.. mmg lemah kot nk gune bb..

yana: heeee tau2 nuff sgt hebat kot..lagi2 blog yana kan..

cik azeya said...

aku dengan nuff je. malas nak tukar2. huhuhu.

puteraduyong said...

hehe....nak income banyak ke...wat bisnes... :)

menarik.tertarik said...

dtg cni kunjungan balas..advertlets kot..hehe

Ain Zulaikha said...

dah lama tak dapat buff earning.. nanti lah nak cuba jgk pasang advertelet tu hahaha