Followers

Monday, May 23, 2011

moto? sorri la beb. i drive kete you

ehemm okay hari ni nak belagak sket ble. ye le .. saje jerk nak war2 kan kat sume yang aku x naik moto dah. weh lenguh tau dak dari bangi sampai shah alam merempit. kene lak manusia cam aku yang lemah lembut. hey lemah lembut jerk x pe. aku nih siap sopan santun lagi.

maklum lah lame beno tak pegang stering kete. so bajet cam naik mini cooper la. alaaa aku kan ske mini cooper + berangan... orang tgk lua kancik pink, dalam aku feel mini cooper. ade sesape kesah. as long as aku tak hemtam bontot kete die. or ko hentam my cute kancil. so xdak hal.

tetibe aku rase nak keje part time. tapi nak gaji beso. keje tak banyak..? ade sesape nak hire aku tak..???

7 comments:

Almari Si Pari-Pari said...

buat masa sekarang tak ada cod sebab eny ada kat kedah.. bulan 7 nanti baru boleh cod :)

Almari Si Pari-Pari said...

u ada facebook tak dear? kalau tak ada, isi je borang tempahan kat blog almari si pari-pari.. nanti i contact u via emel :)

ticnube said...

ok eni.. nnt i gtau you... bln 7 cm lambt jekr.. x pe la.. post jerk le...

HonEyBuNNy said...

nak jugak kerja part time y kerja tak banyak n gaji besar...hehe...

ticnube said...

hahahha beshh jerk kan.. gaji dptbyk..tp keje xyh buat hahah

Almari Si Pari-Pari said...

owke, hope to hear from u very soon <3

k a k L a m p said...

ehhh... kite dh place order la eni...