Followers

Sunday, May 22, 2011

so jealous dengan you!!

lumrah manusia lakan. tgk orang len lebih dr kita, dan2 penyakit cemburu tadk mata ni datang. kai kate kat aku bab2 kawen buat die jadi jeles. x kan aku nak kabo kat die yang aku jeles same. x geng la perasaan same. tuh belom lagi alia yang suh kawen ngan die. kompom la sangat takan ade zuriat. and am still straight okay.

korang manusia pelik ade kat mane2. tetibe aku teringat ngan rumate aku , sbb bagi aku die ni kan pelik sket baik orang nye. tapi percaya la tak semua yang pelik tuh x baik. sbb ramai jerk aku tengok. drang pelik. tapi ati alololo cute upenye. bantu orang pon ikhlas jerk dari ati yang tulus.

oh yeah esok sume adik2 spm leavers sume kan nak masuk matrik. suke la korang kan. tau jerk pasaan nye cm ne. belaja mmg besh. yang x besh nye exam..

nak suh government tuko sistem pembelajaran bleh tak. eliminate sume grading system . exams is included as well..

hey td aku tnya bdk spm tuh. die nye bahasa english same gred ngan aku le.. heee.. ade geng la .. geng x bape nak bijak

saya x ske spm. sbb result saye gempak sangat .. ahaksss

7 comments:

diba said...

kdang2 jeles ni bgus..bia kita lebih smgat kan..he

ticnube said...

btol... jeles2.. bia smngt heeee

アヌム ちゃん said...

aa xpyh jeles2..rezki ade di mana2..heee :)

ticnube said...

hahhaha... tp still adeee.. hee x le buang lak tuh..

enyheartsdiamond said...

hi tic, kalau minat lens tu, make an order :))

ticnube said...

mmg minat la eny.. i nak 4.. paper i roger you

Aslina said...

haha... aku sokong part buang je grading tu.

sebab grading la payah benau nak cari keje... seme demanddddd... huhuhh...

ewah, mentang2 la da bleh jejak sini kan, selagi boleh nak tinggal komen.

haha...