Followers

Tuesday, June 21, 2011

buka poser dgn EHEMmmmm

maklum la. skang kan musim orang berkahwin.. jadi banyak la jemputan. tak kurang jugak yang sedang berposer, sebab kan sknag bulan rejab pastuh nak masuk syaaban .. and penghabisan nyer kan nak ready kan diri. ramadan kan nak dekat.

hahha mukadimah aku memang ting tong harap maklum hahahah hokay cenggini .. mende nih ade kene mengena ngan poser and orang kawen

habsah harun kate bulan syawal mmg bagush berkahwin

so kaklamp tanya ade ke orang kawen bulan poser

habsah harun jawab ade jerk

kaklamp kate klu kawen bulan poser takot poser nye tak semporna. maklum la.. grrrrr

habsah harun bg tau alaa malam kan ade!!!


lusa tulat tulit aku cite same bonda. die kate ade orang cite same die orang arab buka dengan ehemmmm i mean with sex uihhh itu la.. len x jgn kawen bulan poser kay. payah la cenggitu.

tatau la makcik yang cite same bonda tuh betol ke x citer nye.

tapi kalau dah jodoh bulan poser nak wat cm ne ye x. just kalau ble time siang jgn jumpe partner crime hokayy!!!

7 comments:

syufaa said...

uihhh..hihihi..
terang bijik mata haku baca..
ehh..tp xmustahil kan!!
kawen bln pose mencabar..
ate xde bln laen ke nk kawennye..
ade lg 11 bulan..
pilih2.. hihi :D

k a k L a m p said...

hhahah syifa... ko dh kawen ke blom nih hahahah

Hans said...

kahwin bulan puasa jimat budget
tak payah wat kenduri
hahaha
nak buat pun buat waktu sahur
ekekekek

Wanita Sensitif Kan? Setuju Tak?

tieykah said...

wohooo~~

betol ke org arab bukak pose cmgtu?

YanaMIB said...

klu ayh aku and kwn2 dia tgk org kawenkn ank nk dkt2 pose, dorg ckp mendera jiwa anak..bahahaha =P

aku rs kawen hari raya lbh afdal daaa..xyah wat open ouz dah..mcm aku tunang hr tu time raya..kenduri + opn ouz..sekali harungg! haha~ jimat babe! ^_^

k a k L a m p said...

hahahah btol2.. yana ko tunangbulan raya ke.. bagush gak idea tuh

Miss K said...

perghhhhhhhhhhh akak aku ni...
suruh pakcik aris nikahkan kang baru tau...hahahahahaha
akak...mishhh uuuuu....