Followers

Wednesday, June 22, 2011

otak aku dah start cuti la plak

esok bukan lah hari penentu mati atau hidop . cume nye aku final esok jd gabra la sket. tak penah la aku rase aku  relax cenggini. tapi bile esok hari nye aku makin takot

mood nak study tak de langsong la. sedey pon ade. malam tadi aku buka past year. siyes aku x leh buat simulation. nak nangis? pergh x terkeluar ayer mata dowh.takat buh bawang ble ar menitik setitik dua.

sat g terbang ke shah alam. jupe tok guru subjek nih. die nampak cool jekr. test sume hampeh, tapi kua r esult ari tuh hambik ko .3.80.. tak ke mantap name nye.

so siapkn la pulut kuning ngan ayam bakar. pengeras bak kata orang. moga tuhan bantu aku!

saya yang dalam dilema

15 comments:

kokser kokdam said...

guano weh..

bittaufiq wannajah

gudluck kamoo

=D

Solihin Zubir said...

uii.. sikit lagi nk 4flat tu.. hehe..

qila~ said...

semoga berjaya kak !

math ni cuai sket ja habes, stress kot..hehe..

tp dah ade org hebaak aja tu insyaAllah hebak nnt rsultnya :)

Pyka Rahmat said...

rajin rajin study,

nnt dah kaya jgn lupa diri.

o aku reti juga buat pantun rupanya.

Hans said...

hohohoh
study last minute macam aku
mesti ingat
keekkekeke

5 Sebab Kenapa Aku Suka Wordless Wednesday

k a k L a m p said...

uhuh thnx krg sume.

zati embong said...

bestnya kan kalau Allah bagi kelebihan otak pndai ni.hihi

adan said...

gud luck er ^__^

Kaklamp said...

Thnx erk krg heee no blogwalking tdayyy

Azlan Hasan said...

yang penting time exam jangan gabra..itu yang buat idea lari..releks jer walaupun tak tau jawapan..hehe..nanti sure jawapan tu timbul2 skit2..hehe

Regards,
-Strider-

k a k L a m p said...

amin harap nye cm tuh la.. hahah jgn tetido dlm exam hall suda

enyheartsdiamond said...

hebat lah cgpa tok guru tu! berguru elok2 ya.. semoga berjaya syg <3

Hans said...

amacam exam?
senang?

Lirik Lagu Beribu Sesalan - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

Used Car for Sale said...

congrats for your good result
btw, nice post

auny aizie said...

perghhhhh !

good luckk woo