Followers

Friday, June 10, 2011

klu tak dapat tepati. jgn berjanji.

oh bukan tuju pada sape2. ni tuju kat diri sendiri.

kepada kakak Nini D. ahaii sorry sgt kepada ketelanjuran saya. patut nye saya join contest i love kitchen akak tuh. tapi sbb terlalu bz ngan test itu hari saye telepas due date. itu hari same freak pon terlepas due. tapi still die amik.

lex kali aku kene buh jam yang berdenting sx ngan tarikh kat tinger. bia sentiasa ingat!!! grrr

sorry sgt2..

sob sob sob!!

14 comments:

Anisa Hang Tuah said...

chill dear ;)

ghost writer said...

ada perkataan yang aku tak faham..

Nasriq said...

kalau nak lagi afdal beli jam yang macam tali pinggang gusti tu... boleh pakai dekat pinggang... hik hi hik...

ahsfantasy24 said...

kdg2 bkn sje2 nk mngkir kn,
tp terlanjur mmngkiri, huhu~

BENA said...

kadang2 . sebab busy kite terlupe. bukan saje buat2 lupe kan . heee ;)


kdg2 igt tapi tak sempat .


KAN KAN ? ;)

raihana said...

selau terjadi kat diri..=='

azalia hjsalleh said...

setuju sgttttttt

habsahharun said...

betul2...letak jam sangkut kat tinge tu memang carre sgt tu..

kokser kokdam said...

haha.. siyan kamoo..

suha said...

manusia hanya merancang,keterlupaan itu sifat manusia (^_^)

hana sudradjat said...

KITA SERUPA...

Pyka Rahmat said...

manusia. biasalah.

Hans said...

xpa
mesti orang terbabir faham masalah kamu xdapat join contest dia
:-)

Juvana Episod 8

qila~ said...

ble final exm kak?