Followers

Friday, June 10, 2011

semangatlebey ( jumuah al mubaraq guys)

hokay nampak beno kepoyoan nye. pasan tak pukol bape haku hapdate blog. awww awal seh. tamo tnya ke kenapa. ewah mcm ramai lak yg dtg mengjenguk kan kat blog ni !!

haip haip haip.. semangat beno nyer.. hahahah.. hari ni kak aku off.. so aku kene take over la keje die. ewah bukan de keje pon. just nak kene supervise orang jerk. skang ni smngat la . nnt tgk la . dah sampai  sane. x derk keje nak buat. and aku akan menghabis kan mase dgn online. grrr semangat!!!

kami akan bercuti selama 5 hari. klas kansel 2 hari. ble tak nak nangis kegumbiraan.

sir poyo kate nak text. msg x sampai siap!!!!!!

13 comments:

MaMa AiNi said...

slm pagi lamp..bestnya dpt cuti 5 hari kan !!!..aha bole mama tahu siapa sir poyo tu?...ha 2x..

k a k L a m p said...

hahha lecturer la mama. bukan ehem2 hahahah

syufaa said...

hahaha..
itu adalah sgt best!
cuti heaven..bile trlebih cuti xheaven sgt dah..
lemak berlebihann.. =.="

k a k L a m p said...

hahah lemk den x cuti pon dh mmg terover seh hahah

puteraduyong said...

cuti...wah wah...seronot!
boleh ilangkan ketensenan dan kestresan...guna sebaiknya ok... :)

ieda said...

SYOKNYA CUTI LAMA2 NIE :)

akak dah setahun ambil HL .. moh ambil juga .. x rugi :))

cucu umie said...

wah cuty 5hari tu,,kakak boleh lh jalan2 sakan..hauhau

Mamachia said...

semangat betul kakLamp dapat cuti ...5 hari panjang juga tu..

Kaklamp said...

5 hati is nothing compared to 4 months kan, tp dr xdpt kgsg so better la

HonEyBuNNy said...

bestnya cuti..ila cuti 4 hari pun da terloncat2...tapi kerja bnyak....xmacam cuti la..huwawwawaT_t

auny aizie said...

happy holiday ler kak lamp yoo :)

k a k L a m p said...

thnx korang huhuhu

Amni said...

masa cuti memang best. kalau boleh nak tambah lagi dan lagi. aiyoo.. dah kerja, susah nak rasa cuti panjang oh!