Followers

Wednesday, June 08, 2011

sape kate aku ske akhil hayy

tolong sket erk.. malam sket.. i tak ske kat die. cume i ske kat lagu tema imam muda. aku tak follow sume2 cerite yang ade kat astro. maklum la kat umah i xderk tb. so mmg tatau la kan. komfom punyer. tapi kawan i pgpost kat GBS nye wall lagu nih.

mawi ngan akhil yang  nyanyi. mak aku geleng pale jerk. sedey mungkin.

tapi ape yang aku nak cakap. " ui hensem2 abg imam muda ni yeah. " hai cair ati saye. ehem ehem

imam muda tuh abang ke adik. kadang2 aku lupe yang aku ni tua

16 comments:

Freaky said...

haha imam muda ada yang abg n ada yang adik

habsahharun said...

tua tu berapa? :)

ada yg tua, ada yg muda juga kan?

k a k L a m p said...

hahahah freak: oh ade can le aku

habsahharun: heee tua laaa

cucu umie said...

imam muda memang best2..ayie lyan jer..bnyk perkara yg dpt..lgu biaselah layan jer, xkisah sape yg nyanyi..haha

zati embong said...

yg hnsem2 leh panggil abg kot O.o

Mrs.Yie said...

abag ada adik pun ada dalam rancangan tu..hehe :)

cinta cukulet said...

ya lagu tu sedap..tp dua org tu..uhuk3..

Kaklamp said...

Hahahhaha ai ske sume awwww

Nasriq said...

ni imam tua datang nak komen ni...
adei...lupa pulok... almaklum la... acik ni dah tua...

k a k L a m p said...

hahahha somel jerk ko kan.. hahah

ahsfantasy24 said...

hehe..
pilih je yg abg2,
t ley jd abg syg dlam situasi sah :)

Heidi Shafiq said...

saye juare imam muda.. keh3.. (menipu)

JIJI YU said...

ehm2..aku tak masok imam muda pon dah jadi imam muda jugak

cik azeya said...

saye tak tengok imam mude. sbb kat rumah tade tibi. hehe. :P

Ain Zulaikha said...

akhil hayy tak best hahaha, imam muda tu ada abg2 and ada adik2 kan/ hehehe

kokser kokdam said...

apo crito akhil hayy leni..?