Followers

Wednesday, June 08, 2011

aku rase aku dah jatuh cinta ngan lecturer aku la

siyess ni chenta mati aku rase. mungkin lepas die ngamuk pasal negative kerbau semalam aku teros nampak betapa sweet nye die... tetibe aku rase cm nak pelok sume orang.. sape yang datang blog nih.. meh q reramai.. aku rase nak bg duet raye. nampak tak betapa suke nye aku pada mr lecturer nih

nak tau nape aku sayang + cinta + rindu Mr lecturer negative kobau ni hah

.sir tau dak saye tido dh la lambat malam tadi, pastuh saya bangun awal pagi nih takot telajak punya pasal. walau saya paking kete jauh dari fac. saya jalan jauh2 siap laju2 takot dtg lambat cam semalam. pastuh nak tambah lagi tuh sir tau dak pejalanan saya dr umah mak saya ke fac amik mase yang lame. selama satu perjalanan ke melaka.

sir faham la pengorbanan saya nih. nape sir cancell kelas hari nih. saya bangun ngan semangat bekobar2 tadi. saya dah le x leh nak jawab soklan past year.

tak pe2.. ni petanda baik. mungkin aku nak dpt 4 rata lahni.. yihaaaaaaa

i love you sir

15 comments:

syufaa said...

err..huhu..
sgt bsar pengorbanan tu!
hahaha..kobauuu.. =.="

sugar2 kapas strawberry said...

kesian kak lampard..saba ye kakak.nk duit raya..miahahha

♥ Frau Reen ♥ said...

erkk?jatuh cinta xpe..jgn jatuh tngga!

k a k L a m p said...

syufa: sgt besooooo

sugar: ko tambah lak name aku erk.. nk duet rayee tgu raye erk hahahah

k a k L a m p said...

erkk tak nak jatuh cinta ngan lec tuh hgrrr

アヌム ちゃん said...

betul la tu.petanda nk dpt 4 flat tuh..heheh

kaklamp said...

Hahhahah harapan2

YanaMIB said...

korg xde no fon lecturer ke?? haha xbest xbest..sila rapat dgn lect, bila xde claz, kita org first tau..pehtu kita leh bantai bangun lmbt..lalala~ =P

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . WTFish .. Tia selalu kena macam tuh . bangun awal kemain . siap boleh berdiri depan kelas lak tu . tetiba member kol "wey ! kelas batal!"

bongok je Tia rasa tercongok depan kelas tu ..

Bila Ku Temu Bahagia (Akhir)

k a k L a m p said...

yana: ni lect lua.. so mmg x kenal sgt pon...

tia: hahah rase cm tensen jerk kan.. hahah

Hans said...

sangat sarcasm entry nih
hehehehehe

Filem KL Gangster

k a k L a m p said...

uhuhuhu

ghost writer said...

dia sengaja menduga tahap emosi ko kalich...

kaklamp said...

tak yah nak duga.. dh cukop terduga dh ni hahah

Azlan Hasan said...

cantek!!!datang sini dapt duit raya..nanti bank in eh!!hehhe

Regards,
-Strider-