Followers

Tuesday, June 07, 2011

negative kerbau

nampak beno yang lecturer qmt aku nih ngamuk. mungkin tensen sbb student2 die sume bebal kot. hadoii aku nak tnya pon jadi takot. sebab bagi aku linear programming simplex nih susah.

tapi lecturer tuh kate. " dulo mmg la susah and complex" skang x derk makne nye...skang simple and relax jerk korang sume!!!

agak2 nye kalau aku blja zaman dulo2 tak masuk U la gamok nye hahah ssh kebeno

tatau nape die ngamuk beno hari nih. mula2 okay jerk -1, pastuh tuko -M lepas dah ngamuk sangat

" hey suke ati soklan lah nak buh negative kerbau ker hape. kamu jawab jerk le.. ape susah.. "

mesti kerbau bangga, dah le name jadi sebutan kat fac aku, skang lagi aku mention dlm blog aku..hebat kau kerbau!!!!

25 comments:

Freaky said...

erk ape yang die marah sangat tu ?

qila~ said...

hahaha.. sem lps baru blaja simplex method ni..kne renung lama lamaaa baru dpt flow dia.. ble da dpt buat tros rasa terharu+bangga jap :p

hamzah ian said...

alahai...

k a k L a m p said...

freaky aku pon x phm
qila: hua ni mesti x pert kan
hamzah hahahah

kokser kokdam said...

alamak.. hangin bebeno beliau tu.. ambo pon teraso kecot neh.. hahaha

k a k L a m p said...

heee klu depan mate lagi kecut tau dok

JIJI YU said...

aku pernah kena kejor nga kerbau sampai kurus kerbau tu

k a k L a m p said...

hahhaha ko yang beno... janggg

ZORA said...

hahaha...ingat senag ke nak jdi lecture..mngkin tekanan 2 kot..2 yg dy marah 2..:P

Liyana Zahim said...

Ce ko wat sesi meroyan sesaat dpn lecturer tuh smbil jerit kobau kobau kobau!

k a k L a m p said...

zora:aku pon rase cenggitu le..

liyana : mmg kompem kene penampor hahah

Blogberry Emry said...

Sabo je lah~

k a k L a m p said...

tgh besabo heee

kotak bulat said...

heheh.. macam2.. kerbau ooo kerbau

k a k L a m p said...

hahahhaha

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . popular suda korbau itu XD

Tia Tak Berlenggang Bila Blogwalking

k a k L a m p said...

hahha atau xp e

enyheartsdiamond said...

erks.. mmg bukan bidang eny lah.. hehe.. chill ye dear.. lawak je entri ni :))

k a k L a m p said...

hahhaha ye le.. eny amik sains..

@ Mrs Maneh said...

kak Lamp tengok kat entry ni ye..


http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/06/my-kitchen-my-rulescontest.html

::p0t pEt iLa:: said...

heee...mood sie xstabil la tuh..layan jela

ery D cat said...

kobau pun glamer skang...hihihi :P

syufaa said...

ouhhh kerbau sudah femes lah skrg..!
hehehe..lecturer tu tgh ade angin kus kus kot.. :P

アヌム ちゃん said...

marah sgt tu.huhu

habsahharun said...

negatif kerbau? hahahaha...

dia marah sgt tu :)