Followers

Monday, June 06, 2011

sape yang klik nuffnang gua ni!!!

nak ngamuk la nih. sape yang berani2 nak klik2 nuff gua ha.. ( ewah sejak bile aku pandai gune ayt lu gua lu gua ni) hahahah baru nampak ngamuk

korang kalau nak klik agak2 la.nak klik pon bagi la tau. senang nanti gua leh klik korang nye plak. saje jerk bagi gua 20 sen semalam kan. hahah.. weh lawak tak.lawak tak. aku br dapat 20 sen tahun nih/... sape yang x tekejut tuh mmg saje nak kene la. okay la 20 sen. dah setahun tau dak duit tuh tak naik2.

adverlets jerk yang dok naik2 tiap2 hari. ni yang nak nangis ni.

korang bak note RM 100. nak wat lap ayaq mata hahah. ske ske

18 comments:

@ Mrs Maneh said...

boleh ajer....kalo kamu pakai topeng pon akak terima :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..saya tak tau siapa sumbang saya ,tp syukur dgn wang nuff yg dah jd 3 angka,nak cash out kan mgu dpn masa blk malaysia.nak beli baby coart baru kot?keh3.

tq sudi singgah blog LM , resipe mudah tu LM dah tepek dah.kena wat sendiri bila merantau kat arab ni..huhu

k a k L a m p said...

maneh: hokayy kak.. deal.. hahah nak join hahah

LM: whatt..?? 3 angka.. homaigodd. dasattttt

Liyana Zahim said...

Usaha lagik hahahaha..

k a k L a m p said...

hahahah ngah usaha la ni hahah

Azlan Hasan said...

mak aih..igtkan marah kat org yg click iklan nuffnang td..hehehe

Regards,
-Strider-

アヌム ちゃん said...

haha..kelakarnya la tajuk tu..meh2 nak tlg klik gakla cmnh..heee..tolong menolong..kih2..

k a k L a m p said...

striders: haha mmg mara pon hahahah

アヌム ちゃん :

heh.. nnt kite tlg klik awk nye plak erk hahah

zati embong said...

hihi.sabar kak,nnt dia naiklah 2.hihi

k a k L a m p said...

hahah ngan sabo heee naik2 up up heeee

Blogberry Emry said...

BEN INA terjah!!

k a k L a m p said...

hahah somel jekr.. ben ina...

oranglidi said...

hahaha.. rilek2. aku klik nanti. hehe.

enyheartsdiamond said...

tehee.. eny baru dpt cek nuffnang siang td.. tp tak cashout lagi.. berbulan jugak la nak tunggu sampai RM 100 :p

k a k L a m p said...

orang lidi: ni yang wat sedey nih heheheh

eny: heee dpt gak la c/out den ni haa iskkk

Hans said...

hari ni 20 sen
esok lusa RM2
lama2 ratus la tu
:-)

Juvana Episod 7

KiUk said...

ok la...saya tlg klik kan la ye..
hehe...

k a k L a m p said...

hans: aminnn

kiuk: heyy thnx yawqw