Followers

Monday, June 06, 2011

your msg freaking me out

hokay.. tajuk mmg tak leh bla. hahahaha

okay beno nye aku nak cite pasal siri aku yang sgt short term memory. first of all i want to apologize for my weaknesses.the worst part bile orang kenal aku and aku tak kenal korang. ( aku tak cakap yang aku pemes erk hahaha ) siyess aku sangat terluka. ( ini seriyes ok) rase ralat pon ade bile kengkawan lame sume cm besh2 jerk tegor kite nak buka cite2 lame tapi aku lupe. allaaa siyess tak besh kot kalau cm tuh

sat tadi aku de terime lagi satu msg. aku bajet adek sepupu aku nak wat prank ke hape tadi, maklum la ayat nye sangat lah berbudi bahasa. die bagi salam siap eja penoh ko. sape tak sejuk ati membace nye. tapi masalah skang ni. AKU TAK INGAT DIA SAPE!!..

tak ke kesian.aku tak salah kan korang, ( bukan salah korang pon) tapi aku rase aku leh salahkan semut.de kemungkinan aku lupe sebab semut. atau pon mungkin terlalu lame.

buat sahabat handai. mintak maap sangat. hape2 pon aku sgt heppi bile orang masih kenal kat aku. sob sob. okay sedey la plak.. hahah

ps: sedang mencube and memerahkn otak supaya teringan siapakah gerangan awak disana.. !!

15 comments:

mynameismy said...

ngeh3... tak kebal Ben Ashaari ke?

blogger femes emes tuh.. hehe..;)

k a k L a m p said...

ye ke.. asl aku tatau ape2 erk.. die artis ker..? iskkk

Ain Zulaikha said...

ni mesti banyak makan kepala ikan or timun ni.. hahahhaha

k a k L a m p said...

kepala ikan kureng mkn.. hey timun pon leh jd pelupe ker.. hahah

Liyana Zahim said...

Repot la polis! Hahahaha..

syufaa said...

erkkk..ini seriusssss!
haiyooo.. =.="

k a k L a m p said...

liyana;
repot cm kejam jekr hahahah

syufaa:

hahahha agak le siriyusss

Mrs.Yie said...

muda2 lagi dah lupa ke dik?hehe

Azlan Hasan said...

ko x korek2 skit info kat dia..check ngan kawan rapat pasl no tu ker??ehehe

Regards,
-Strider-

HonEyBuNNy said...

hehe...

sama la ila..orang kenal ila..ila xkenak orang..then bila tegur n sembang..ila lupa nama n buat2 sembang je la..hehehhe

k a k L a m p said...

hahahah.: kak i spt beno lupe nk wat cm ne

strider: aku x leh nk tnya org sbb mmg x pnh ade no die

ila: hahah selalu gak wat cm tuh

::p0t pEt iLa:: said...

kite ade mslh yg sm..huhu

k a k L a m p said...

haha yess.. de geng hehhhh

kokser kokdam said...

aloh.. sedih tu.. ambo ni kamoo knal x? eheh

k a k L a m p said...

kokser: bukan ke demo ustaz ngaja ngaji kat skola agama heee