Followers

Monday, November 28, 2011

birthday aku dh lepas

so what , even thou it past already, tapi x basi kan. so aku cam poyo nak ckp aku dah suku abad, nothing to be proud, others at my age, they already getting married, and some already have bundle of babies, ko hade???

obviously the answer is NO


so what, im not a god, i dont know anything about his secret, what can i do is keep on praying. " korang doa kan la aku sekali. jgn la kemut sgt"


happen to be this time around, am alone. my parents not here, my lil siblings not around, it just asma here and we had mini celebration between us.sounds too pathetic kan?? but who cares,

had our dinner ( kan aku ckp aku ondiet/ tp mlm  to aku off ) sbb my birthday kan x kn nak diet lagi. where?

finally o- shima cafe at Plaza Alam sentral.
pictures?? thousands of pictures were taken. but where were the pictures??/ dkt adik aku .. so x leh nak upload.

review psl makanan jepon!!!

am not really into rebung. it smells really killed me. rase nak pitam. but its diff from our rebong la.
so what kind of ramen aku amin; korean ramen and my lil sis, aku tatau die makan ape. x ingt
 tapi sushi aku makan sbb comel and sedap. tapi nak habis kan. hamboii rase mcm nak pengsan.

maklum la ai ni orang kampong!! x bese mkn pelik2.

korang hari ni aku lunch kat mohd chan bangi, so sape nak autograph moh ke sane ( ayat siyes poyoh) nyampah!!

10 comments:

tieykah said...

ko tunggu aku.i'll be there

HAHAHAHA

hitamanis said...

haha okay set hahah

dill said...

gamba makanan! mane.mane.

dill.

Nini D.. said...

jodoh pertemuan di tangan Allah...:)

happy belated birthday..

moga segala yang baik mengiringi perjalanan kehidupan cik hitamanis :)

hitamanis said...

dil: aku pon nak gak tgk pic makanan tuh ahahh

nini D: aaminn btol2.. :)

acheeqa farhana said...

ALAAA...uplod la pic..meriah sket...nak tgok....hehe

diana said...

happy belated birthday..
mana gambonye...:p

ILA HonEyBuNNy said...

nti upload la gambarnya..eheheh

ila pun lidah kampng neh...pelik2 xmkan...heheh

Juliet_iRa~" said...

mohd chan y ada dumpling tu ek?

haha..;p

EZAD AMIR said...

Hepy birthday!!
Wow ramen,sushi..huhu..
Oh ya blaja koding snang je,byk tutorial kt web..
Sume code dh ada..tinggal nk copy paste je..
Keh3..
N apa kata ko set blog ko ke friendly mobile..
Mudah ckit pguna2 mobile cm aq ni nk dtg..ekekekeke...
Ringan pn ringan..
Lgpn pguna2 mobile2 yg boleh search internet kn dh mkin mngkat cm cendawan tumbuh..
Ok la pjg gile komen,
nk sme pjg dgn entri ko..
Wakakaakakakaka..
Ok lariiiiiiiiiiiii