Followers

Thursday, January 12, 2012

magic???

selama saya hidop ( ewah bajet dh lame idop) di donia ni, sume yang terjadi kat saya baik2 saja.
yang buruk terjadii sikit jerk.lebihnya yang banyak. tapi sampai saat ini. kita kadang2 berpaling pada hakikat kewujudan tuhan.

kita berdoa tapi yakin tiada: tuhan bantu kah sekira nya begitu?? Tiada kurang nya kasih sayang pencipta pada hambanya. malah 70x lebih banyak dari kasih sayang seorang ibu !! BAYANGAKN

malam tadi saya keloh kesah. macam yang saya kate. saya tak pernah leisure cam ni mase exam weeks.

tak macam adik2 kat luar sana. perjalanan belajar saya tidak semudah adik2. tapi saya terima hakikat.bahawa pertama kalinya bahawa itu pilihan saya. walau saat itu saya masih mude remaja.

and klu cakap pasl spm,takde sape lagi leh beat weh!! klu korang tgk mesti krg nangis!!

jadi saya tak nak lalai. malam tadi saya berdoa, saya berharap, saya merayu , moga dipermudahkan.

Alhamdullillah. berkat doa saudara/ri mudah la jadi nya. terima kasih daun keladi.

RESULT belakang cerita. 

jadi dimana magic nya??? sile fikirkan 

4 comments:

Azlan Hasan said...

hidup nie memang ade banyak dugaan..walaupun yang lain nampak senang tapi dugaan dia sape tau??hehehe..yang penting chin up!!!hehe

Regards,
-Strider-

Juliet_iRa~" said...

sentiasa berusaha..berdoa..dan tawakal..

tu y tbaik..:)

MyeAqma said...

mek, same2 lah kita berdoa utk diri kita eyh. perjalanan study kita hampir serupa.. aku pun nak cemerlang mcm ko. aku taw ko boleh. jgn give up k. magic tu mesti ada.. Allah dengan doa kita semua... chill eyh! :)
amin!

Iffah Afeefah said...

hanya Allah tau