Followers

Saturday, March 03, 2012

the unhappy bride to be

sape jerk yang tak seronok kalau cakap bab kawen kan?? lain la kalau kawen paksa . obvious la skng ngah nanges cam kasim selamat..tapi sume yang nak kawen dengan pilihan sendiri mesti happy.

saya pon tak paham kenapa saya perlu berperasaan cam ni. sebab aku yang moody, abis satu family kene pikir pasal aku.saya dah nekad. saya nak happy.

please my dear  brain, we are encourage to think beyond the box, but in positive way, stop pretending like you are tough and strong. i believe even when you are crying , you are not weak but fitrah la. ALLAH ciptakan air mata dengan sebutan tangisan. jadi menangis la

kata mama - kawen dengan orang yang mencintai kita lebih, sayang kita lebih insyaAllah die akan hargai kita

mana mungkin kau harap datang seorang lelaki sempurna sedang kau punya banyak cacat cela

p/s : saya cume nak berpesan.. buat yang belom kawen la. jgn la nak benci sesape awal2. nanti jadi laki/isteri korang .. haa buat malu jerk. naye la kene bahan sepanjang hidop.


pss: dulo saya belagak sgt, tgk ape skang tuhan dah balasss hahahahah 


oh mama saya mahu kawen,kawen dengan siapa? dengan siapa saja

tolong ceria hati!! nak kawen x???

2 comments:

Juliet_iRa~" said...

kenapa ni...

dah buat istikharah..jgn mcm ni..nanti jiwa sendiri y terseksa..

be +ve..insya-Allah kalau tu y terbaik buat awk..mesti ada hikmahnya..

smileee..:D

zaujah until jannah said...

julie tq so much babe huheueh