Followers

Sunday, June 17, 2012

ape kate jiwa

hey tak sangka sangat2 yang life can be so complicated bile bab kawen jadi topik HOTTTTT!!!!!


saya nak kawen tapi all messed up here! look at my head! inside it! the brain didn't works at all!

 orang lain kawen. happy gegile. orang lain nak kawen banyak duit!! orang lain nak kawen prepare macam! ko hape ado???

 happy?? skng x happy sebab Mr.i period!!! (pelik tetapi benar)

 duit?? i still student, used ptptn to cater my expenses so stop day dreaming!! malam pon x yah

 prepare!?? hahahhahah.. nak gelak mcm orang gilo ble tak..

oh kemon.. ape sal nih!! ni kan hari bahagia, mesti nak sume nampak comel and cool and meriah tip top!!! .. x mewah tapi berkat..

awok2 di luar sane. doakan saya

 lame nye tak blog walking!!nak g makan angin kejap!!

8 comments:

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah..

moga cepat berumahtangga ya

Iffah Afeefah said...

amboi smngt

kalu ade dah calon

cptkan lg baik

PinQib said...

saya kurang kurang 3 tahun lepas stable keje... cikgu.. insyaallah proceed ke arah marriage.. amboi kauu.. ngade gatal.. singgah sini =) tq drop by blog kite

zaujah until jannah said...

hahahha.. saye dah berpunye.. hahahah .. yesy yes yesss nak kawen!!

Sharinginfoz said...

topik kahwin memang hangat diperkatakan ya...hmmmmm

zaujah until jannah said...

musim kahwenn skang ni hahaha

Kai said...

ye...samalah kita...nak lepaskan yg majlis tunang pun payah...haiii...rasa mcm nak kawen lari...hahahaha

Kai said...

oh btw, belum ade perancangan ponnn...statement dia atas gatal2 je...hahaha