Followers

Friday, June 29, 2012

perasaan saya tika ni!

ya ALLAH hari jumaat datang lagi.

viva saya telah tamat, oh ye perjalanan viva saya sangat getir, tapi saya yakin ALLAH tidak akan menguji hambaNya kalau kita tak mampu! insyaALLAH

air mata banyak mengalir pada saat dan ketika viva nak buat, saya kira rezeki masing2 bila dapat examiner and advisor yang tidak berapa pakar dalam research. tapi berbeza ngan saya.

examiner saya expert dalam research!! bertitle kan :PROFESSOR DOKTOR.......(nama kene rahsiakan la kan) advisor saya.. after few months baru saya tau tittle die :  DOKTOR!!!!

both of them super duper expert. last minute preparation is always turn you down. and it happens to me.

tak kan baru sekali ALLAH datang kan ujian teros kita nak membelakang kan PENCIPTA yang mengasihani hamba die lebih 70 kali dari kasih seorang ibu!

aghh saya tak ske wat entry emo2. lebih2 lagi di pagi jumaat

mama and ayah saya jauh: Mr. i pon jauh!!!

siapa yang paling dekat untuk rujukan ?? ALLAH swt!

ya ALLAH tidak aku mahu menjadi hamba yang berputus harapan. saat dan hari itu. saya hendak belajar untuk redho!

advice dr Mr.i sgt2 membuat kan saya berasa tenang!!

awok kalau bercakap nampak cm ting tong!! tapi bile bg nasihat! subhanallah!!
saya jatuh cinta ngan awak ker?? hahahah

7 comments:

PinQib said...

viva tu menda? and tabah dan believe in ALLAH

NoorVictory said...

Gudluck with your viva! Dan semoga awak dan Mr. I awak menjadi pasangan hingga ke syurga. ;)

zaujah until jannah said...

viva tuh.. as a final year student kite org buat research. then after finish it. we need to present to our prof


noor: thank you so much and aminnn

♥ nana i am ♥ said...

salam awak..kalau pakai tisu IKEA,insyaAllah come out dia sangat puas hati..kalau tisu biasa,maybe akan biasa jugak lah hasilnya kan..majlis awk bila?tema dah ada?sebab kalau tisu IKEA tak banyak pilihan kaler :)

jom borak panjang dekat emel kte :) -sarahmfd@gmail.com

zaujah until jannah said...

oh yeh,, heheh tq awk..

Iffah Afeefah said...

tetibe jd debar2

zaujah until jannah said...

iskk iskk iskk. i sokmo debor2 heheheh