Followers

Sunday, July 29, 2012

mata bengkak!

please please dear heart. look at the bright side. insyaALLAH everything gonna be okay.


hey ko patut bersyukor adik2 beradik ko sume nye baik2 kot. sgt supportive and very open.
hari2 sedey akan berlalu. itu pasti. kan dh tgk dalam surah al insyirah. ohh kemon la hati. kite bukan dalam tele movie. jauh sekali dalam drama . we are not even in up's movie okay.


no more carl or ellie stories here and there. close your eyes. shut ur mouth and try to stop breathing for n hour. tell me if you still can survive!!!! please do so!

stop texting me!! itu yang sy nak ckp kalau saya mampu
tebalik kan masa !! itu yang sy nak kalau kau mampu
!kaya!kaya!kaya!1 kalau kau mampu
pandai and bijak sana!!! kau hado?

agama sahaja yang saya mintak kan?

tanya sama pokok ape sebab goyang nanti jawab pokok angin yang kencang tanya sama angin apa sebab goyang nanti jawab angin tanya la awan. ok stop lagu smpi sini jerk!

menu buka:
ikan siakap stim
ayam sambal
sayur masak lemak putih
kek batik desert hari ni.

mama msg suh ingat kan ayah yang this coming august is her birthday. 1st august !! die suh den ingatkan ayah beli kan die punye adiah.( ni mmg keroje sy tiap tahun)  sedang kan drg same2 dekat Trulia new zealand!!!

ayah belikan adiah utk kite org jugak.

nak mention kat sini jugak. td pagi saya msg prof dr muhaya berkenaan dgn masalaha saya. thousands thanks she do replied. !!! feel blessed !

alhamdullillah!!

2 comments:

NoorVictory said...

Sabar, sabar. ALLAH uji awak Ramadhan nih sbb ALLAH nak bagi awak pahala bonus. :)

Awak kuat!

Iffah Afeefah said...

skong komen atas

kite semua kuat

kalau tak Allah takkan turunkan ujian tuk kite

maybe awak sedih skng

mse depan awk tatau kan?

pelangi ttp akn muncul

wlpon lambat

jgn tangisi bende da jadi

sbb die nga bersorak saat awk kesdihan

dan itu sngt menyakitkan

bangkit smula

jdi diri awk y dlu

awk kuat!

itu yang awk patut pegang