Followers

Tuesday, July 03, 2012

sume orang ade masalah! percayalah

sambil buat entry ni sambil dengar lagu mirror dr BRUNO MARS feat lil wayne

capital letter utk BM, since i am his big fan!! hahah
sahabat yang dirahmati ALLAH selalu, percaya lah setiap manusia ade masalah. kadang2 saya tgk kawan2 saya. eh drong ni heppi jerk. xder masalah ke, tgk artis sume. amboii senyum nampak gg sume, celak tebal2 muke sweet2. tade masalah kah korang???

time aku nak siapkan thesis ni, fuh banyak nye air mate yang mengalir!! banyak sakit yang datang!! banyak masalah bertandang!!

tapi tau x korang, kerana masalah yang datang tuh. kita akan menjadi lebih dekat dgn ALLAH swt.
tapi rase hina gila, bila datang masalah yang terok baru nak tadah tangan. hina nya la awak ni

alhmdullillah. br dapat berita yang final thesis kene submit 10hb ni. ya ALLAH nak nangis jerk lagi



oh yeah for a time being saya tak nak ckp psl sambung study!!!

bile aku tgk prof ismail and dr ruhaini dpt tittle hebat2 ni. aku  mmg salute la kat dorang!! 
aya tak mampu seh!!

5 comments:

Boni JLL3 said...

hahahaha.. kenapa tak nak cakap pasal sambung study tu ye???

zaujah until jannah said...

sbb nak abis kan thesis nih cm orang gila ahhaha

Hanis MY said...

Keep it up girl. InsyaAllah semua tu ada hikmahnya

zaujah until jannah said...

sdg muhasabah diri

MyeAqma said...

nanti dah kahwin boleh sambung sbb seronok ada husband yg bg galakan and asyik remind "syg nk kerja bagus tak? nak gaji besar tak? nak anak2 kita senang tak?" terus je rajin bangun mandi nak pergi kelas sebab encik suami bagi semangat. hehehe...