Followers

Saturday, September 01, 2007

merdeka!!!!

samat ari merdeka wat warga malaysia... walaupon bleh dikatakan ....masih ade lagi warga malaysia yang masih di jajah dalam aspek lain..terlalu banyakk...

mase debat last week ... usul mahasiswa tidak merdeka diketengahkan... tp sayang usul itu di tolak...dan aku yang dok tepi niuhhh dah nekkk angin.. :((( muahahaha.....ni yang payah...die cakap cam teror noo.. tp sayang....cakap jerkkk bagus... habukk tak dak.. time lawan.. dia bangun...tp mulut kunci selepas pembuka kate... sume point yang tercatit tak de gune..mau tak angin tuan yang memerah otak untuk bagi idea.. sape agih... ---> aku lah..mueahahha

walau pe2 pon..aiman aku x kesah....koman2 dapat gak pengalaman... jadi bidan terjun kan..kan... malam tu ydp mai bilik aku...n dan..dan..jerk..mintak tlg wakil blok.. haii aku yang bekk ati nih.. x tolak langsung...men terjahhh jerk... muahahah...

ade yang tak syOkkk time merdeka....asal ari kamis aku nak balik umah... tp xdapat/////ni yang gerammm nih.. aku bukan saje2... takat drang nak suh aku sambut merdeka...hidup dalam lara.. aku x ske..aku lebih rela dok sambut merdeka ngan family aku.. merasa pengertian merdeka mengikut persepsi dan pandangan sendrii..melalui pengisian itu...

bukan dengan cara hiburan semata2....xkosee tolll aku...n tau tak...time hiburan ngah berleluasa kat u....... tempat aku tuh..bape ramaii yang terserempak ngan antu...n bape ramaii yang kene histeria... eii..ngan aku2 takut... dah le aku penakut...tak ke gamak jadinya....

walau ape2 pon..samat ari merdeka..merdeka kan diri anda.. diri kita.. malaysia kita..a..a..a.a.a.a.a.!! merdeka ...merdeka....!! tapi anak buah ku kate mendede...muahahha... _....

8 comments:

sayda said...

merdeka tic!

tic said...

sayda...samat ari merdeka gak...yeyey.. miss u.. :)

Anonymous said...

slamat hari merdeka. . .tic. . .

-huda-

sayda said...

i mish u too.hoho.
u lama senyap.
mana pegi?

faisal said...

waa,bersemangat sungguh ngan merdeka serta mahasiswa nih..hehe..apa perkara nak diaorg reject tu wak?hehee

MZ said...

ehem ehem. merdeka jua!
pehal sedey2 tak leh grade on time lak? :D

sayda said...

tic ni skali ada. skali xde.
wer have u been dear. wat eva pun. be safe n be good k.

;). i mish u.

tic said...

sayda im so bz lately ....iskk...sedayy tp skng balik umahh..nak pose ngan pamili..

faisal...ermmm mmg bersemangat...but i didnt like it.. :(

mz..panjan cite nye.. :(