Followers

Friday, September 14, 2007

salam ramadhan al mubaraq

sedar tak sedar ....bulan syawal hampir tiba...lagi 29 hari lagih ...ermmm x sabo rase nye kan..kan..kan..kan...salam ramadhan wat sume..lupe lak nak ucap ...salm ramadhan wat sume yang kenal ...x kenal... salning ingat ...yang jauh...yang dekat... yang nampak... yang tak jelas..n sume nye...

agak sukarr nak online sejak start sdy/...asal dulu baget dlm bilik ade line...tp sgt sedayy..ssh sgt nak online sampai sane... nak gune wi fi lagih la...nak kate dok kat utan tak gak... perghh..nak wat asement lagih ssh...lagi2 time nak cari bahan...virus..?? tak yah cakap... sakit atiii jerk...

cam tak bese jerk..ramadhan kali ni agak len dr ramadhan yang seblum nye...ramadhan bulan ummat...bulan untuk kite sume wat amal...mari kite sume perbanyakkan amal...moga diterima amal kite...amin.. :)

12 comments:

sayda said...

happy fastinG!!

tic said...

same to u... :)
()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|
*`..` SeLaMaT `..`*
*`..` MeNYaMBuT `..`*
*`..` RaMaDaN `..`*
*`..` Al-MuBaRaK `..`*
|============================||
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|
*`..` SeMoga RamAdHan kALi iNi`..`*
*`..`DiberiKaN 1001 RaHmaT & KeBerKatan-Nya `..`*
*`..`InsYaALLAH`..`*
*`..` `..`*
|============================|
| ()"*"()
| ( 'o', )
|(,,)=(,,)=======================|
*`..` RiBuan KeMaAfan`..`*
*`..` AnDai Ade SaLah `..`*
*`..` & SiLaP`..`*
*`..` `..`*
|============================|

sebol said...

kat sini oun sayda ada?

anyway, selamat berpuasa pada tuan rumah.

tic said...

thnx kat sebol.. kawan sayda erk.. :) hehhe..thnx.. :)

sebol said...

Kalau ikut link kat page dia,

aku ni dia punya "The Husband"

hehehe

sayda said...

haha. pe2 je la cik sebol.
haha.

tic said...

wolla...the husbandd erk/.... hhuhuh...

sayda ye ke..bakall erk.. :)

MZ said...

umang aiii .. dah menghitung hari bila nak raya? :p

Fakhrurrozy said...

Semoga Ramadhan kali ini jadi momentum untuk perbaikan diri untuk jauh lebih baik dari waktu-waktu sebelumnya..

moga diterima amal kite...amin.. :)

Amiin Ya Robbal 'alamiin

faisal said...

slmt berpose wak ye..:) moga puasa kita serta malan yg kita buat bulan ni diterima olehNya,amin..

sebol said...

@tic

Kalau nak kira bakal pun boleh juga.

HE said...

selamat berpuasa dan selamat menyambut lebaran (in advance)