Followers

Tuesday, November 23, 2010

ape yang ko tak tau

while listening to Bruno mars. oh just like i mentioned before, kind of addicted to hear his voice all day along. :)

25things you don't know bout me??

banyak gile mye .. bese orang minx 5 jerk.. adeh le..

1. aku lom kawen.. ehh tuh sumw orang tau ke.. tp i'm really sure some of them don't know about my status.. sbb ade yg kate aku ade anak 9.. ( sengal )

2. aku x berapa ske budak... BUKAN sbb aku x ske tp aku rase dorang yang x ske aku, sbb setiap kali aku pandang dorang, dorang buat muke toye.. mula la aku rase nak marah.. tp skang aku dh start blja untuk cube suka menyukai

3.terlalu sayang dengan anak buah sendiri. pelik kan..anak orang len aku kureng .. anak buah sayang ya rabbi.. drg x sayang aku SIAP.. aku kapak2kan karang//!!

4.terlalu suke berjalan.. oh yeah.. only god, my parents, my sibling .. ok all those who really close with me know it well.. sangat..!!!!!! next destination is Singapore anyway ( negara paling dekat but almost the last country that i will go)

5. insyaALLAH going to perform my 2nd umrah next year in ramadhan and will celebrate eid fitri there.. harap2 menjadi.. sbb mak aku t ak mo tanggung dah...

6.sangat cerewet bile nak dok umah sewa, sbb aku memilih kawan.. aku x kesah umah tuh x fully furnish but it's really annoy me when someone too dirty and talk rubbish and bising kat umah.. pantang mak tipah.. ( tp aku bising x pe..) at least aku x disturb others..!!!

7. nak sangat menamatkan zaman bujang before next year... that's mean i have accumulate 1 year and 2 months to go.. ( bongoksss)

8. saya di beri mase 6 bln untuk kurus supaya berkahwin dalam mase yg diberi.. kalau x aku x tau ape hukuman nye.. dont have the courage to ask.. ( kay this one too personal to discuss.)

9.want to perform haj before 40 poyosss kan.. at least ade target le.. hahahha

10. cam mai gak nak kembo.. but i want triple compare twin... sbb x yah beranak banyak2 kali kan..kan..kan..

11. dulo aku x ske cili.. tapi skang peminat tegar tempoyak+ cili.. lalalal ( tp still leh idop tanpa cili)

12.tempat yang tak ramai orang tau.. tapi aku tingin nak gi.. you know where.. in India somewhere called Ladakh. ( google klu nak tau lebih lanjut) amazing place that i ever seen in pictures and movies of course

13.saya ade terlalu banyak cita2, and it keeps on changing.. lalala..
a) peguam ( banyak sgt bercakap nye )
b) arkitek ( siap nak p dubai okay)
c) pakar forensik (tapi takot antu)
d) accountant ( sbb ske account)
e) gabenor bank
f) the latest one i think nak blaja bidang magnetik.. ( okay nih gile)

14.aku benci ungu, tp baju aku banyak ungu ( benci ungu sbb orang yang aku benci tuh ske ungu and die nak buat kale nih time die kawen ) hak tuih.. mencikkkkk

15. i want to be a billionaire. ( this is fact and everyone does!!! ) currently struggling to saving and sometimes spend to be a billionaire. ( nak wat cm ne x dak income)

16. br semalam bagi tau mak aku , yang pas keje nanti nak g bercuti ke seluruh dunia

17. pernah nak di tunangkan waktu usia 18 (mude kan) and pernah nak kawen waktu usia 21 ( bodoh kan) and pastuh smpi skang x penah buka topik tuh..wakakakakak

18. teringin nak blja di Uk, and already got the placement after trying so hard applied it, but then my ayah reject my application ( before he allowed me to do so and even offer to pay my tuition fees there but suddenly he changed his mind)( sedey nak mati) but then now i relief that i'm not leaving :) i love you ayah!!!

19. migrain and sakit perot adalah penyakit wajib dari kecik ( and penah nak buat brain scan smpi skang x buat2) maleh aku

20.kecik2 dulo orang panggil aku et sebab aku pendek ( and still skang aku pendek dlm family) and aku paling hitam dalam ahli keluarga aku ( kesian ./. i'm the black sheep in the family)

21. going to celebrate my birthday in another 3 days starting today..

22.tonight family's dinner is on me :)

23. currently studying so hard sedangkan kawan2 yg lain dah keje.. okay .. nak wat cmne.. lambt sket gerak nye

24. is my age hahah

25. lastttt.. aku terlalu ske dengan barang2 eletronic. and i want to have my own dslr anyone??? birthday gift maybe..?hahahahahahhaha

3 comments:

.mek.mizah. said...

adui.. leteh aku nak bace sampai 25.. hahaha.. byk meyhh..

btw, kenape ko tak jd kawen umo 21?
keriussss~

MyeAqma said...

ok terbaik!
nak jugak kembar? ok mari ktia berusaha...
nis, start diet n exercise n0w! i kn0w u can d0 it dear!
aku supp0rt k0 dari belakang..
g0! g0! g0! heheh..

well, aku pun nk sgt travel 1 dunia, n yeah 1 tempat yg mcm 0rg jarang taw n aku nk pegi gak ialah b0ra-bora island kat tahiti. sgt amat cantek h0keyh!!!

haish senanye utk aku 25 tu mcm x ckup je.. kahkahkah! giler hal0ba!

aku said...

mek: hahahha.. hahahh.. hahahahahahha.. rase nakgelak kuat2..

mye:mye.. bg org kurus.. besh le.. adehhh..sshh nak kurus..perghh 25 x cukop..hahahh pengsan nak taip woo