Followers

Saturday, May 28, 2011

awok kalau pakai rayban uii ensem tOl la.


arghh ini ke chenta arr..? tatau nak cakap ape.. but sgt2 chenta die.arghh malas beno nye nak tulis ayat chenta2 rindu dendam. tapi bab yang ni saya tak leh nak buang. sebab die.. ahhaii..

okay ikhlas saya cakap erk.:

awak memang tak ensem, tapi siyes. cube lak pakai raybanke hape2 spek or shades. aguh jatuh and luruh jantung ni hah. iskk geram tol.

waktu awak nyanyi kan lagu billionaire  untOk saya dulo saya just tepikat. tapi bile awok nyanyi laguh lazy song saya rase saya jatuh chenta.

alaa BRUNO MARS tamo datang masia ke.??? meh le singgah ke umah.

14 comments:

Anisa Hang Tuah said...

kacak

hihihi

k a k L a m p said...

sgt hahahha a

ZORA said...

wah besar impian 2...

hihihhh..:P

Azlan Hasan said...

laa..asl x ckp awl2..smalam dia baru pas dtg umah aku mkn asam pedas..klu x leh suh dia singgah umah ko..hehe

Regards,
-Strider-

oranglidi said...

ish2.. ape kurangnye lelaki malaya mcam aku ni. hahahahahahahaha.

adan said...

ahaha... saya minat lagu bruno mars ni... best.

k a k L a m p said...

zora: impian mmg beso pon haha
striders: ceh await x roger .. alalalalal
orang lidi: heee x kurang beno nye org malaya..heee
adan:sameeeeeeeeeeeeeeeee

a.samad jaafar said...

alamak ! sape nih ??? aku kenal m daud berkilo ngan sm salim je hihihi..

apa2pun t kasih la sebab stg dan komen kat blog teman... eh.. siap jadi polower ta hihihi.. t kasihhhh

k a k L a m p said...

hahahha .. teman mmg ske follow org.. heee welcome

cik azeya said...

ouh saye baru tahu, beliau bruno mars. hahaha

k a k L a m p said...

hahaha ye die bkn sape2 hahah hanya bruno mars.. argh lap him so mach

kokser kokdam said...

Tu kamoo br dgr beliau yg nyanyik, xdgr ambo lg.. Hahaha

k a k L a m p said...

hehe.. klu dgr awok cm ne..?

Nisa' said...

Ahhh, boleh lahhh :D