Followers

Saturday, May 28, 2011

penah korang malu depan manusia yang ramai

ye. ye aku perasaan sejak akhir2 nih tajuk kawe agak panjang. haha. i donk know why.and please donk ask for more. hahah

kawe bena nye name pena kawe buke kaklamp. kawe kan ticnube, tapi cam ne leh jadi kaklamp plak. haa meh sini nak citer. heeeee i loikee!!

kawe buke nak tunjuk deber sini. haa tapi lebih kepada jakun laaa.. bena nye kawe x pnh pon jejak kat the curve tuh. takat lalu jerk. nyiggah tak penah nak sempat nyer. time constraint kate omputih.orang ramai jerk ngajak. teman jerk reject ( okay.nampak tak cam yang kawe ni pemes) llalala pastu ntah cm ne leh free la plak satu hari yang panas dan ceria. kiteorg pon g la the curve. ronda2 mata kate orang.

adat la klu g mesti nak makan meat ball ikea.. haa ske la tuh kan.tetibe rase lapo kan. haaa.. makan punye makan. amik gambo punye sakan. sekali nak g la soping mate.lepas soping perot suda settle. mase den nak bangun tuh, den x pasan ade lampu atas pale den.

korang rase ape jadi??? ye sudah semestinya BETOL, kepala wa dalam lampu tuh der. lu pikir la bape wa malu time tuh. dh macam kungfu panda lak wa tgk diri wa. mlu tak yah cakap. waa mmg muke dah t ebal ngan lemak, tapi bile jadi cm ni, waa rase lemak pon jadi cair laa.. that's it how it getting started. kind of like that name. but kawe segho ma nge ayoh kawe buwi name gak yg besh and nampak manis.. alolol ayu nyee!!

18 comments:

wadud@duad said...

besau font.. sakit mata wadud baca..:D

k a k L a m p said...

hahahaha.... ari tuh de org komple kat cam cacing hahahah

amiYo said...

erkk..besa gedabak tulisan wey..haha..kalau tgk kt blog archive ko, blog neh dari 2005 lg.. wow!

k a k L a m p said...

hooo... die kne tguu lm br okyy

Mr Syafiq said...

agak susah untuk baca entry anda.

kaklamp said...

hahahah asal2 susahh... ok2 aku tuko font hahahh

HonEyBuNNy said...

oooooo macam tu ka kisahnya kak lamp....hehe

tgk nama neh teringat ka kenagan manis tu kan...hehehh

cucu umie said...

ptotlh nama kak lamp. rupwnya kepala dekt lampu..aduyai... kelakar lh kak..hehe

The Medical Duo said...

http://synergistichatidoktormuda.blogspot.com/2011/05/kencing-manis-aka-diabetes.html

Salam jalan2 sambil pomot entry baru..

Hehe..nice entry.. Penah gak la malu cm2 :P

Hans said...

hahahahaha
saya dlu terlanggar sebab lampu tu rendah
ini masuk dalam lampu?
ekekekekkekeke

k a k L a m p said...

hunnybunny:
cucu umi
hans
the medical duo

hahahha mmg sgt malu grrr hahahha

アヌム ちゃん said...

aa susah jugak nak bace..sobsob..

oranglidi said...

doh guano demo kecek klate ning? ahaha..

patut la nama kaklamp. igtkan kaklampi. eehehehehehehe. jgn maraa.

k a k L a m p said...

org lidi.kawe meme klate
アヌム ちゃん tuko fon la cm ni heee

k e y r i said...

hahahaha kalo malu, sorokan jelah muke kat lampu tu sampai keluar.. hahaha :D

k a k L a m p said...

hituuu lagi le maluuu ohoiiii..hahah

Ain Zulaikha said...

hahahahha macam mana kepala bole ada bawah lampu tu.. hheheh kalau saya pun mesti malu gak, tapi buat2 macam orang tak pernah pergi KL lah. hahah dulu firstime gi damansara cam tu gak, tgk rumah situ semua besar2.. pemandu teksi tu pun gelak2 hahaha

BENA said...

banyok tehhh bahaso dio ! heeee ;)