Followers

Thursday, June 02, 2011

exam nye pasal!!

hari tuh pas jerk test qmt. cepat2 aku pack barang bawa kete laju2.. ( ewah hebat la sgt kan) pecut kiri kanan. kalah F1.. pasu nyanyi lagu bruno mars, all about you ..dr UITM sampai umah. hambik ko. dr lua nampak cm besh gile nyanyi2 hentak kaki, kepala goyang2 sket.. bajet habis cool..

padahal dalam atih.. arghh nape tadi x leh jawab ngan konfident nye.. and aku amik mase seminggu untuk update blog..sakit nye ati!hati saye merana kerane sengal nye diri. pe kate tgu nnt die return paper aku dpt bape.hahah koman2 aku tau lecturer tuh akan maki aku sebab tulisan terlalu cantik.. yes i admit. tulisan cantik tuh mmg saya yang punye.!!!! ..


sesape tolong nyanyi lagu all about you by bruno mars.. sit next to me and akustik...!!!!! cepat

13 comments:

Azlan Hasan said...

haha..bwk kete hati2..jgn laju sgt..hehe..F1 tu xpe laa..klu eksiden medical da standby..haha...bab nak nyanyi tuk ko nnt tunggu aku gi karaoke..hahaha

Regards,
-Strider-

k a k L a m p said...

hahahhaha... strider.. ko jgn janji..nnt aku claim hahahha

dill said...

insyaallah, dapat result okay. doa banyak2 ye

dill.

diba said...

wah..bruno mars lover gk ke..he huh bhye tu bwak kete ke'daan cmtu..xpe2 rileks tgk nt r;sult cmne..mne tau kan~

ZORA said...

o0o0o..blja uitm ke??zora utm..hahaha..dekat2 la 2..:P

k a k L a m p said...

dill: hahahah aminnn

diba: gilerrr same bruno marsssss sgttttt

zora: heeee utm mane erk..?? kite kat shah alamm hahah

diba said...

ye..kite geng la..BM lover;)

oranglidi said...

lagu lazy song la sdap. hahahaha.

btw. gudlak

k a k L a m p said...

diba: hahahahah yess genggg!!!

oranglidi: haaa lazy song besh gakkk sumeee beshhhhh

enyheartsdiamond said...

ngehehe.. kalau tulisan eny cantik dlm exam, maknanya eny boleh jawab soalan tu, kalau tak cantik, maknanya eny sedang goreng2 jawapannya.. lol!

btw, kalau nak order lens, just text me k dear :))

glad bila u suka lens tu.. btw, snap la pix mata dgn lens tu, nak taruk kat almari si pari-pari <3

k a k l a m p said...

Heeee okiess insyaAllah

adan said...

ahaha.. bawak2 kete laju2 tu mesti untuk realese tensen kan..kan..

k a k L a m p said...

haaa tau xpe... hahahah