Followers

Friday, June 03, 2011

memang aku gila!!! nape

gila tuh subjektif, macam cantik. hahahah ble tak gune kan perktaan gila?? ( bajet ayat penoh ngan metaphor) ewwww... okay gila ape beno nye.. aghhh terlalu giler same

1. gila  bruno mars. hahah ni sume org tau kot. sbb aku banyak kali oyak doh. so skip please!!!

2. gila movie... yeh yehh.. opsss tapi bukan di wayang. so no to cinema. saya ske perap diri dalam bilik. on lappy aku yang comel ni. pastuh buka solarmovie. haaaa beshhhh sgt sgt sgt...

korang dh tgk hangover LAS VEGAS?? besh giler kan.. two thumbs up. korang dh tgk hangover BANGKOK one and half thumbs up. hahahah x sebesh yang part 1 la sng cite.

sambungan plak. korang mesti pnh tgk kungfu panda kan. two thumbs up. mesti jugak nonton kungfu panda II. yeahhh 3 thumbs up. pinjam ibu jari kaki kejap. hak hak hak.. somellll!!!

3. gila gadget.. yeah.. ok aku dh ade hp aku dh ade lappy.. okay skang anyone nak bg aku dslr. haaa x pe aku sudi jerk terima.. sesape nak bagi roger erk.. ( ayat berangan sengsorang. nak beli bajet x dak lagi hahahahah)

4. gila duet( okay nampak kan materialistik nya) hahahah sbb aku keje dr baby . so dlm otak dh set nak cr duit utk beli  this, nak ade duit nak gi travel, nak kumpul duit nak bla bla bla bla.. klu aku tgh ngamuk. cube ko hulor rm100. aku rase kite teros leh jd besfren.. arghhh mencikkk!!!

5. gila berangan. hak hak hak.. korang aku ni ske berangan kalau aku jadi kaya. i want to be a billionaire, so freaking bad yeahh... ( lagu BM ) .. heeee klu aku kaya. aku buka madrasah sendirik. aku kutip orang2 tua terbiar, aku kutip anak2 terbuang and aku nak angkut family buat haji. then buka business and teros mengkaya kan diri ( and teringin nak jadi hamba tuhan yang hina pada pandangan manusia, tapi sgttinggi pada pandangan TUHANNYA) ..

adiossss <- pe maksud die aku tatau

14 comments:

Saya Punye said...

salam kenal juga kaklamp.. ngeeee

k a k L a m p said...

heeee.. thnx

qila~ said...

sape yg baek ati nk bg dslr nnt roger2 k..nk jugak,haha..

k a k L a m p said...

hahh ingt nak bg tadii heee

Hans said...

amboi kak lamp
semua gila haih
ekekekekek

kak lamp said...

hahahah nak wat cm ne... dh skeeee heee

アヌム ちゃん said...

wah dh tukar tulisan..nice!!

k a k L a m p said...

hahha ramai beno yg x leh nak bace le.. heeee

cik azeya said...

saye gile duit kak lamp. hihihi

Aslina said...

hi 5 siket!!!

kita sama gila duettt~~!!!

bahahaha...

Azlan Hasan said...

haha..banyak benar gilernya..hehe..nasib baik semua giler yang relevan..hehehe

Regards,
-Strider-

k a k L a m p said...

ramai gile geng ngan aku gile duit hahahah

HonEyBuNNy said...

setuju ayat last kaklampp tu...

biar la hina di mata manusia..tapi jangan hina di mata Allah...;-)

k a k L a m p said...

thnx ila.. heeee