Followers

Friday, June 03, 2011

dari ALLAH kita datang,kepada ALLAH jua kita kembali

time aku dok bz panas kan sop ayam aku tadi, maklum la nak buka.(. ewah bajet nk gtau pose la.. fes time ni kot) hahahh.. aku tenampak ambulance nak kua dr kawasan perumahan ni.

cam bese la aku dah agak. mesti dr umah kak farida. dbb kak farida ni selalu dtg kemas2 umah aku, so dia sokmo la cita apak die sakit2 skang ni. ingtkan apak dia masuk spital lagi, rupa-rupanya sudah kembalik kerahmatullah.

kita ni bese la time ade tak amik pot, bila dah tak de ape lagi leh buat selain meniteskan ayer mata.

tetibe saya tingat kat ayah yang ade di Caribbean. arghh windu la sama ayah!!!

12 comments:

Freaky said...
This comment has been removed by the author.
BENA said...

abah bena pon duk jauhhhh . huhuhuhu . jarang balik umah . kerja . same2 la kte windu ayah kite kan kan ;)

kaklamp said...

heeee tuh la pasall iskk sedey l aplakk

syufaa said...

huhu..btol2..
kite jrg amek port bile org yg kite xknal saket kan..
bile dh xde, ase cm..terkilan ckit..uhhuh..

kaklamp said...

heeee tuh la... nnt sedey sendiriikkk

tia @ Ini Kisah Tia said...

jauhnye ayah akak ..

jawapan untuk soalan dari blog Tia :
ha ah kak . kalau akak pasang code yang Tia bagi tu , apa2 yang d klik dari blog akak akan jadi new tab . so , orang takkan tinggalkan blog akak ;)

k a k L a m p said...

ohooo itu macam kaa... cam bagushh jerk.. nak gak la tia.. copy erk.. heheh

cik azeya said...

agak2 kalau saye dah tak ade kan kak lamp, orang ambik kisah tak. kdg2 selalu terfikir pasal bende ni. huhu

Solihin Zubir said...

uuikkk.. ayah wat apa kt caribbean? knapa x ikut? hehe..

sugar2 kapas strawberry said...

jauhnya ayah awk ddk.

emieysandra said...

ermm..pd Dia kite akan kembali jua~

k a k L a m p said...

azeya: insyaALLAH MESTI ADE.. M,AK AYAH ADIK BADIK MSTI INGT FOR SURE. heee

heee ayah mmg jauh sedeyyy

betol2