Followers

Saturday, June 04, 2011

kesilapan terbesar saya hari ni

sebagai manusialari dari buat silap. tapi sebagai manusia biasa kita di beri akal untuk berfikir dengan lebih bijak.

tapi kadang2 sebab akal terlalu panjang jadi dr bijak leh jadi bengap.

nyesal skang pon x gune. !! tapi ikhlas dari hati saya: ini perkara paling terok saya penah buat sebagai manusia.


tak leh nak tdo!! rase nak  g hulu langat malam ni jugak nak mintak maap

17 comments:

Freaky said...

amik pengajaran daripada kesilapan yang dibuat supaya x terjadi lagi pada masa hadapan

Siti Nurhaliza Makin Cantik

k a k L a m p said...

haiii tapi nak bg ilang.. xleh dah nyesal sunggoh

Freaky said...

haha ape yang tak paham ? orang yang join segmen ni 120 blog atau mungkin lebih.. Aku promote setiap 8 blog pada waktu siang dan 8 blog lagi waktu malam. So dalam seminggu boleh la capai 100 lebih aku promote blog kat Senarai Blog 17-24

habsahharun said...

cepat2 minta maaf :)

suha said...

setiap manusia akan berbuat salah dan pada setiap kesalahan,tetap akan ada kemaafan (^_^)

k a k L a m p said...

freak; so aku leh join la ni hahahha

habsahahrun: ehee dh mintak maaf dh

suha": btol2... iskkk

khaifaiz said...

hai... first time di sini...

biasa la tu Manusia+kesilapan.. cepat2 mintak maaf kalau ada kesempatan lagi

Cik Bidadari said...

tak bleh tidur ke? ok-ok... hirup udara segar pastu leh tidur yeakkk...?

HonEyBuNNy said...

tido2....

agar esok tenang sikit....setiap kita pernah buat salah...T_T

k a k L a m p said...

khaifaiz: hee thnx for coming here

cik bidadari: heee arap2 cenggitu ler

honey: heee sat g buat asement dulo

zati embong said...

kalau mcm 2,mintalah maaf kaklamp.kita semua xpernah lari dr buat salah.

THE LEKAT LEKIT STORY said...

apa yg penting kita sedar akan kesilapan yg kita buat..

k a k L a m p said...

zati embong: dh minx maaf pon.. tp still rse besalah...

lekat lekit: haaa sedar lepas buat mmg x derk gune leee iskk sedey2

enyheartsdiamond said...

tenang2 dulu dear.. esok2 boleh minta maaf lagi.. Insya-Allah :)

Nasriq said...

mintak maaf jea... bukannya kita ni Nabi tak pernah buat salah...

Azroy Kassim said...

minum la susu panas.. baru best senang nak tido..

k a k L a m p said...

guysss: thnx sgt2.. hahahah