Followers

Thursday, May 26, 2011

ko g blog aku. aku g le blog ko!!


Okay tak macam tuh. Sbb ape kite g blogwalking. Sebab nak nak cari kawan ker. Sebab saje2 nak bace blog orang ke. Sbb nak bercerite keluh kesah ke kat dalam blog ker.?? Aku tau len orang len pendpaat and lain purpose nye sbb blog walking.

Tapi mula2 aku jejalan blog orang ni time aku inesent la dulo2 heee bkn le sbb aku nih suke beno amalam membace. Tapi bg aku. Setiap orang ade kelebihan dalam menulis. Kengkadang die tulis hampeh jerk.. kengkadang perkataan die leh kire kot... xsampai 10 jerk words. Tapi tatau nape.. smpi addicted kot kat blog tuh.. sbb ayat die camm hahahh klaka nye blog die. Klu bace blog die perot aku mesti bebulu..ske ske.!!

Ade gak yang aku bace. Adooiiii ape la yang panjang beno ni. Lebih2 lagi pasal IT and technology bagai ni kan.. aku minat.. siyess minat. Tapi sbb aku nih lembs sket nak catch up mende2 cam ni. So nak apply tuh take times le sgt. Tapi aku praktikkan juga. Tp klu x jadi haaa mmg nak ngamuk le.. haha

Ade gak yang tulis cam nak sumpah2 orang tapi orang ske jerk bace. Aku pon kadang2 ske gak bace mende2 cm ni.. hahah tp asl kan ko x maksud pe ko ckp dah le.. mak ni badan jerk tough ..tapi ati cute kot. Kecik sgt ati ni. Ayer mate cepat ajerk betakong. Tak caye tnya mak den. Haha

Ko..?? blogging sbb ape..? blogwalking lak sbb nape.? Ewahh dh jom g class.

7 comments:

Hans said...

blogwalking untuk baca dan balas balik komen orang :-)

Review Filem Karak Disini

HonEyBuNNy said...

suka blogwalking blog2 orang..

dapat ramai kenalan n baca kisah2 orang.best..hehe

Almari Si Pari-Pari said...

saya blogwalking seperti hans dan skrg saya blogwalking utk mencari peserta.. hadiah dah decide dah.. meyh join meyh :D

oranglidi said...

aku pun xtau ape sbab sbnarnya. hahahaha.

yg penting baca biar ekhlas. tulih pun kena la ekhlas

k a k L a m p said...

hans: heee aku pon gitu...

honeybynny: heee btol2
almari paripari: heeee mmg nak join
orang lidi: betol2 kene eclas

cik azeya said...

kakak, blog kite okay tak? huhu

thanks tau follow kiter dan komen sekali. kiter dah follow kakak balek. hehe

#148.

:)

k a k L a m p said...

heee.. alalal.. somel jerk die.. k sat erk nak p tgk balik..