Followers

Friday, May 27, 2011

tak payah la tunggu saya

okay cam sadis kan ayat aku. aku tau ko penah jerk dtg blog aku. aku tau la sbb ko penh terkantoi ngan aku. kalau ko ade terasa ati pe2 ayat yang aku tujukan kat ko . aku mintak maaf. mmg time aku di lahir kan aku sesuci air susu yang x sampot ngan nila. tp aku xsalahkn keadaan. bile membesar mulot aku bab ber cakap mmg x leh nak kaber. sorry again okiess.

tapi pe yang aku nak gtau. tak yah la ko nak tunggu aku. sedang aku pon tak tahu siapa die, bila masa nya, dan bla bla bla dan bla lagi. andai jodoh ko dulo. please go on. proceed to the next step. its okay for me to left behind. hey no heart break la. kompom 1000%. aku bukan tuhan. and yang pasti nya nko pon same kan.

kite merancang, tuhan merancang. dan pasti rancngan ALLAH mengatasi rancangan manusia. siapalah kite . hanya hamba yang lemah.

okdahfullstop. x leh tulis banyak.mata x nampak. maklum la .ade ketumbit. satu lagi hadiah dari tuhan. alhamdullillah.

12 comments:

Ija AppLe :) said...

betol betol !
kite mrancang,tp Allah yg menentukan..

O.o skodeng sape smpai tmbuh ketumbit tu aAaa??hehe ^^,

k a k L a m p said...

hahahah..mene de skodeng hahahah

HonEyBuNNy said...

hehe..

xbf ila selalu datang blog ila...

pastu mula la terasa jika ada terkata dekat dia..huwawawwa..

lau ada jodoh xkemana kan..;_)

アヌム ちゃん said...

alamak camne boleh terkantoi nih..hehe... :P

k a k L a m p said...

hahahha bf ade beshh arr... heheh

Nini D.. said...

Nini dtg singgah sini :)

k a k L a m p said...

heee thnx nini d

Alia Syaza :) said...

Alia singgah sini,and dont worry dear allah ada untuk kita :)

k a k L a m p said...

heee thnx ..

wadud@duad said...

ceh please go on..padahal dalam hati?? :D

k a k L a m p said...

hahahah dalam hati tuhan jerk le yg tau wadud oii

Kak Zue said...

relaxxx jer..eheheh